Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bild från andra säsongen av Bridgerton

Trailerpremiär: Bridgerton säsong 2

  • Netflix
Jonathan Smeds | Nyhet
15 februari 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
15 februari 2022

Periodiska dramaserien är tillbaka

Netflix har släppt en trailer till den andra säsongen av Bridgerton, succéserien baserad på böcker skrivna av Julia Quinn.

Bridgerton, som också heter "Familjen Bridgerton" här i Sverige, hade premiär på Netflix juldagen 2020 och blev genast en framgångssaga. Än i dag är serien den nästa mest sedda på streamingtjänsten, och redan nu är det klart att den kommer få både en tredje och fjärde säsong. 

I serien får vi följa familjen Bridgerton och deras liv i överklassens London på 1810-talet. Netflix har även släppt en officiell beskrivning av den andra säsongen, som The Hollywood Reporter fått tagit del av. I den står bland annat:

"Driven av hans plikt att upprätthålla familjenamnet, verkar det som att Anthonys sökande efter en debutant som möter hans omöjliga standard är misslyckande, fram tills Kate och hennes yngre syster Edwina anländer från Indien. När Anthony försöker vinna över Edwina, upptäcker Kate hans riktiga intentioner — äkta kärlek ligger inte högt upp på hans prioritetslista — och hon bestämmer sig att göra allt för att stoppa förhållandet."

Bridgerton är baserad på Julia Quinns bokserie med samma namn. Den andra säsongen kommer utgå ifrån roman nummer två i serien; En oväntad förälskelse.

Säsong två av "Bridgerton" har premiär på Netflix 25 mars. 

Se trailern nedanför:

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL