Trailern till Snabba Cash säsong 2 har landat

Trailern till Snabba Cash säsong 2 har landat

  • Netflix
Filmtopp
16 september 2022 kl. 11:09

Snart är uppföljaren här

Den andra säsongen av Snabba Cash har premiär på Netflix den 22 september. Serien är skapad av Oskar Söderlund och Jesper Ganslandt.

Snart får vi äntligen se den andra säsongen av Netflix svenska gangsterdrama Snabba Cash där Evin Ahmed återvänder i rollen som Leya, entreprenören som är beredd att kliva över lik för att få sin vilja genom. 

Se trailern till "Snabba Cash" säsong 2:

Den andra säsongen av Snabba Cash har premiär på Netflix den 22 september. Serien är skapad av Oskar Söderlund och Jesper Ganslandt.

– I Snabba Cash har vi velat utforska brytpunkten mellan ideal och begär. Våra karaktärer vill och tänker nå toppen, men vägen dit betalas i blod. Frågan vi ställer är vem som är villig att åsidosätta sin moral och sina ideal för att vinna maktkampen. Det är vårt sätt att titta in i en mörk del av vår samtid där många, både i styrelserummet och på gatan, är beredda att sälja sin själ för att nå toppen”, säger Jesper Ganslandt och Oskar Söderlund.

Om Snabba Cash säsong 2

Ett år har passerat. Leya är en av Sveriges hetaste tech-stjärnor. En börsnotering står för dörren och utåt sett är hon mer framgångsrik än någonsin, men hon plågas av minnena av Salim.

Jamal (Ardalan Esmaili) är nyligen frånskild och verksamhetschef på grundskolan där Leya gick som barn. Han kämpar för att ge sina unga elever bättre möjligheter, men skolledningen ser hellre ytterligare besparingar.

På gatan är klimatet brutalare än någonsin. Ravy är hårt ansatt från alla håll, såväl från polisen och deras nya metoder som från konkurrenten Zaki (Adam Kais). Marknaden skriker efter mer droger, grossisterna står redo att leverera. Frågan är om gängen kan få fram tillräckligt med säljare, gärna så unga som möjligt?

Mot hennes egen vilja börjar Leyas tidigare kopplingar till den undre världen komma ikapp henne. Ännu en gång korsas hennes väg med Ravy, Nala och Osman – allt i den skoningslösa jakten på snabba cash.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL