Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trailer: Stranger Things säsong 4 vol. 2

Trailer: Stranger Things säsong 4 vol. 2

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 juni 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 juni 2022

Blodigt när serien återvänder i sommar

Nu får vi ta del av den första trailern till "Stranger Things" säsong 4 vol. 2, som har premiär i juli. Spana in den här!

Det blev ett kärt återseende när Netflix släppte den senaste delen av deras mest populära serie. Den säsongen som varit mer brutal än sina föregående har styckats upp i två delar, och snart är det premiär för Stranger Things säsong 4 vol 2. Att döma av denna rykande färska trailer ser det ut att bli en högst våldsam historia även den här gången.

Det har gått sex månader sedan Battle of Starcourt, som ledde till stor skräck och förödelse i Hawkins. Kompisgänget, som är separerade för första gången, kämpar med efterdyningarna av slaget och försöker samtidigt navigera komplexiteten med gymnasiet. I denna sårbara tid dyker ett nytt och skrämmande övernaturligt hot upp, som kommer med ett fruktansvärt mysterium som – om det klaras upp – äntligen kan sätta stopp för skräcken i Upp och ner-världen. 

Se trailern till "Stranger Things" säsong 4 vol. 2:

På rollistan återser vi Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson) och flera.

De två sista avsnitten av den nya säsongen har premiär på Netflix den 1 juli. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL