EXTRA: Då kommer Stranger Things säsong 4

Netflix blunder – brädspel avslöjar Stranger Things säsong 4

  • Netflix
21 maj 2022 kl. 13:05

Skaparna uppges vara ordentligt upprörda

Inför premiären av Stranger Things säsong 4 har detaljer kring handlingen avslöjats, detta genom ett nytt monopolspel signerat spelet.

Inför den efterlängtade nya säsongen av Stranger Things har Netflix råkat avslöja viktiga delar av de avsnittens handling. Detta genom Netflix nya officiella Monopolspel i Stranger Things-utgåva. Det rör sig om informativa bilder från spelets kort.

En källa från Netflix ska ha sagt att producenterna är delaktiga om vad som får godkännas eller inte, men att Stranger Things-franchisen är så pass stor, och att flera produkter släpps hela tiden, måste ha gjort att monopol-spelet råkat passera utan vidare tillsyn. Enligt källan ser Netflix detta som en lärdom och att det blir ett bättre sammanhållning inför säsong 5.

De som uppges vara mest upprörda över att delar av handlingen släppts är skaparna, Duffer-bröderna, som tydligen inte var med på överläggandet när spelet gjordes.

Enligt en Reddittråd ska spelet ha blivit köpt från en känd handelskedja och att ingen ska ha stulit den eller ha råkat läckt ett exemplar. Det är ingenting som bekräftats.  

Foto: Netflix. Stranger Things.
Foto: Netflix.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL