TRAILER: Oslo slås till ruiner i nya Netflix-filmen Troll

TRAILER: Oslo slås till ruiner i nya Netflix-filmen Troll

  • Netflix
Filmtopp
02 november 2022 kl. 11:11

Premiär på streamingtjänsten i december

Nu finns den officiella trailern att se till Netflix norska storfilm "Troll", som gjorts av Tomb Raider-regissören Roar Uthaug.

Norsk film fortsätter att slå på den stora trumman med ännu en pampig blockbuster-rulle. I dag släpper Netflix trailern till den kommande norska action- och äventyrsfilmen Troll. Filmen är skapad av den internationellt hyllade regissören Roar Uthaug (Tomb Raider, The Wave) och i huvudrollen syns Exit-stjärnan Ine Marie Wilmann tillsammans med Kim Falck, Mads Sjøgård Pettersen och Gard Eidsvold

2010 fick vi se den uppmärksammade skräckfilmen Trolljägaren om ett produktionsbolag som råkar snubbla över övernaturliga statshemligheter. I höst är det premiär för Netflix påkostade film Troll, där något stort och farligt väcks till liv. Alla medel måste nu tas till för att stoppa det. 

TRAILER: Oslo slås till ruiner i nya Netflix-filmen Troll
 Ine Marie Wilmann i "Troll" (2022). Foto: Netflix.

Djupt inne i berget Dovre vaknar något gigantiskt upp efter att ha varit instängd i tusen år. Den otäcka varelsen förstör precis allt i sin väg när den med stormsteg närmar sig Norges huvudstad Oslo. Men hur stoppar man något man trodde bara fanns i norsk folklore? 

Det här ser ut att bli en popcornfilm av rang. 

Se trailern till "Troll" här:

Den norska storfilmen "Troll" har premiär exklusivt på Netflix den 1 december.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL