Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
TRAILER: Escape the Undertaker – Netflix nya interaktiva film

TRAILER: Escape the Undertaker – Netflix nya interaktiva film

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
21 september 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
21 september 2021

En halvtimmes interaktiv berättande för WWE-fans.

"Escape the Undertaker" är Netflix kommande interaktiva skräckkortfilm på 30 minuter. I filmen, som är ett unikt samarbete mellan streamingtjänsten och Wrestlingorganisationen WWE, får tittaren vara med att avgöra ödet.

Netflix har flera gånger visat att de inte är rädda för att ta ut svängarna, men frågan är om de någonsin svingat så vilt som med Escape the Undertaker. Med detta unika projekt har de nämligen samarbetat med wrestlingorganisationen WWE för att skapa en interaktiv special som utspelar sig i ett spökhus. 

Vem som äger spökhuset? Det är givetvis wrestlinglegendaren The Undertaker (Mark Calaway).

I Escape the Undertaker får vi följa med wrestlingteamet The New Day (i filmen bestående av Kofi Kingston, Xavier Woods och Big E.) hem till The Undertaker, på jakt efter hans urna, och det är vi framför tv:n som kommer att avgöra om de överlever de fällor och utmaningar som väntar dem.

SE TRAILERN HÄR:

De senaste åren har Netflix satsat på flertalet interaktiva produktioner. Det kändaste exemplet är Black Mirror: Bandersnatch som blev ett omtalat fenomen när den kom 2018. Den gången blev Filmtopp mäkta imponerade över resultatet, men frågan är om Escape the Undertaker blir en lika stor succé.

"Escape the Undertaker" har premiär på Netflix den 5 oktober.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Netflix

NÄSTA ARTIKEL