Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Too Hot to Handle säsong 3 – nu på Netflix

Too Hot to Handle säsong 5 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 december 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 december 2022

Får vi mer av Netflix hetaste realityserie?

Nu har samtliga avsnitt av den fjärde säsongen av Netflix "händerna-på-täcket"-utmaningen släppts. Hur ser framtiden ut för "Too Hot to Handle" säsong 5? Filmtopp gräver i frågan.

Trots att serien hade premiär så sent som 2020 har vi redan fått ta del av fyra säsonger och 39 stycken avsnitt. Nu har de sista bitarna av Too Hot to Handle säsong 5 släppts och serien har ännu en gång seglat upp bland streamingtjänstens mest sedda. I skrivande stund är den på plats två och kommer gissningsvis ligga kvar i toppskiktet ett tag. Serien har även ynglat av sig i spinofferna Too Hot to Handle: Brazil och Too Hot to Handle: Latino.

Too Hot to Handle
Foto: Netflix

Detta handlar Too Hot To Handle om

För den som inte känner till serien sedan tidigare kan vi berätta att den har ett lite annorlunda upplägg, samtidigt som den rör sig i ganska bekanta territorium. Unga, snygga människor av den flirtiga sorten samlas på ett tropiskt paradis, på en begränsad plats i fyra veckor men med en twist – ingen intim kontakt är tillåten. Så mycket som en puss och de åker ut. Likaså gäller det – för att låna ett Seinfeld-citat från det berömda avsnittet där vännerna tävlar om vem som kan hålla sig längst från att tillfredsställa sig själva och vars idé serien uppenbart är en extremversion av – att vara en "master of ones domain". Programmet är givetvis skandalöst i sin natur och har till och med fått just stämpeln "skandalöst" på streamingtjänsten.

Too Hot to Handle säsong 5 – detta vet vi
Foto: Netflix

När kommer Too Hot to Handle säsong 5?

I skrivande stund har inte Netflix officiellt gått ut med att en ny säsong av Too Hot to Handle blir verklighet, men om vi tar tempen så är vi inte ett dugg oroliga. Serien är som sagt en stor succé och Netflix har satsat hårt på att bygga upp den som något av ett flaggskepp i sin reality-arsenal. Att det redan har släppts två stycken spinoffer och fyra stycken säsonger på två år, säger en hel del. Succén är ett faktum.

I en tid när streamingtjänsterna konkurrerar hårdare än någonsin förr gäller det att satsa på sina vinnare och detta kommer Netflix definitivt att göra. Gissningsvis kommer vi snart att få se en ytterligare spinoff eller två på tjänsten.

Den första säsongen hade premiär våren 2020 och trots pandemin dök den andra säsongen upp redan sommaren 2021 och den tredje i januari 2022. Sedan, så inleddes den fjärde, som vi så klart vet för bara ett par veckor sedan. Gissningsvis släpps Too Hot to Handle säsong 5 till sommaren eller hösten nästa år, och vem vet kanske överraskar Netflix oss med fler avsnitt redan innan dess.

Vi håller dig uppdaterad om Too Hot to Handle säsong 5 så fort vi vet mera.

Läs också:

NÄSTA ARTIKEL