Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Too Hot to Handle säsong 4 – detta vet vi

Too Hot to Handle säsong 4 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 februari 2022

Sugen på fler säsonger av Netflix realityserie?

Redan hunnit se den tredje säsongen av Netflix "Too Hot to Handle"? Nyfiken på om det kommer att dyka upp även en fjärde säsong framöver? Filmtopp har grävt i frågan.

"Too Hot to Handle" är utan tvekan en av Netflix största realitysatsningar. Serien har än så länge producerats i tre säsonger och den har fått systerprogram som Too Hot to Handle Latinamerika och Too Hot to Handle Brasilien. Dessutom är realityserien ett återkommande inslag på Netflix topplista över deras mest streamade serier på flera marknader runt om i världen, inklusive Sverige.

Är du inte bekant med Too Hot to Handle så är det en realityserie av samma slag som många andra vi fått se de senaste åren – den där attraktiva, unga människor samlas på en paradisisk plats.

Too Hot to Handle kommer dock med en ganska stor twist. För att deltagarna ska kunna vinna maximalt med prispengar är all form av sexuell kontakt förbjuden. Kravet att hålla sig ifrån varandra visar sig allt som oftast vara svårt att följa för de snygga, intimitetstörstande deltagarna.

När kommer Too Hot to Handle säsong 4?

Dessvärre har Netflix inte bekräftat en säsong 4 av Too Hot to Handle ännu, men när vi tar tempen på streamingmarknaden känns det som om realityserien har mycket goda chanser att förnyas med fler avsnitt.

Netflix fokus på reality har varit ständigt växande de senaste åren och Too Hot to Handle är utan tvekan en av deras tyngsta titlar inom kategorin, vilket gör att vi tvivlar på att streamingtjänsten skulle vilja avsluta den i första taget. Att serien dessutom sett en ökad popularitet ju fler säsonger som har kommit är också ett mycket starkt tecken på att fler säsonger väntar längre fram.

Det är inte glasklart när en fjärde säsong av serien kan tänkas komma, med tanke på att det passerade över ett år mellan den första och andra säsongen, och bara lite mer än ett halvår mellan säsong 2 och 3.

Anledningen till att det var kortare väntetid mellan de senaste säsongerna beror på att Netflix beställde säsong 2 och säsong 3 på samma gång. Eftersom de inte beställt en säsong 4 ännu kan vi därför räkna längre väntan än mellan säsong 2 och 3.

Blir serien förnyad är borde en rimlig gissning vara att säsong 4 av Too Hot to Handle kommer antingen i slutet av 2022 eller i början av 2023.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL