Trion går och pratar.

Tittarna lär avgöra om det blir Bodkin säsong 2

  • Netflix
Olivia Samuelsson
Uppdaterad kl. 12:05 | Publicerad 13 maj 2024 kl. 11:05

Tittarna lär avgöra seriens framtid

Den spännande och humoristiska serien "Bodkin" hade premiär på Netflix den 9 maj och har hittills mötts av positiva reaktioner. Filmtopp tar därför en närmare titt på hur läget ser ut inför en fortsättning.

I Netflixs nya serie "Bodkin" får vi följa en journalist som slår följe med ett par true-crime-podcastare för att utreda tre gamla försvinnanden i den idylliska, irländska byn Bodkin. Men när de börjar gräva inser de snart att fallet är mycket mer skrämmande än vad de trott och att byn är långt ifrån idyllisk och döljer istället mörka hemligheter. 

Serien blandar spänning med humor och är regisserad av Nash Edgerton. I huvudrollerna ser vi Will Forte, Robyn Cara och Siobhán Cullen. Säsong 1 består av 7 avsnitt och hade premiär den 9 maj på Netflix. Filmtopp undersöker redan nu hur serien har mottagits och om det går att hoppas på en säsong 2. 

Läs även: Nya filmer och serier på Netflix i maj 2024 

Trion står mitt i en folksamling med en polis.
Foto: Netflix. 

Bodkin säsong 2 –  ser ljust ut i nuläget

Första säsongen av "Bodkin" har hittills fått ett överlag bra bemötande av både tittare och kritiker. Serien har dock bara varit ute några dagar, vilket gör att det är för tidigt att säga något säkert. 

I nuläget har Netflix inte gått ut med om det blir ytterligare en säsong, men det faktum att Bodkin inte är märkt som en miniserie hintar om att det kan finnas en framtidsplan för serien. Troligtvis avvaktar Netflix några veckor för att se hur tittarsiffrorna ser ut och hur säsong 1 mottas innan de bestämmer om det blir en säsong 2. 

Det ser med andra ord ut som att vi får vänta och se, men i nuläget ser det ändå ljust ut för en fortsättning! 

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Bodkin" och om det blir en säsong 2. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL