Tittarna lär avgöra ödet för Dead Boy Detectives säsong 2

Tittarna lär avgöra ödet för Dead Boy Detectives säsong 2

  • Netflix
Olivia Samuelsson
Uppdaterad 27 april 2024 kl. 07:04 | Publicerad 23 april 2024 kl. 16:04

Kan vi vänta oss en säsong 2 av "Dead Boy Detectives"?

Netflixs spinoff på "The Sandman" är nu här och frågan är om vi kan vi vänta oss en säsong 2 av den nya serien "Dead Boy Detectives"? Filmtopp har undersökt hur läget ser ut inför en fortsättning.

I den här humoristiska och övernaturliga serien får vi följa de två tonåringarna Charles Rowland (Jayden Ravri) och Edwin Paine (George Rexstrew) som båda har dött en för tidig död. Men istället för att gå vidare till livet efter döden väljer de att stanna kvar i de levandes värld och lösa övernaturliga brott tillsammans.

Karaktärerna är skapade av Neil Gaiman och duon dök upp första gången i serietidningen The Sandman (1991), som fick en egen serieadaption med samma namn 2022. Dead Boy Detectives är med andra ord en spinoff och serien är skapad av Steve Yockey, som tidigare varit involverad i både Scream-serien och den populära långköraren Supernatural. Regissörer är Glen Winter (Smallville), Amanda Tapping (Stargate SG-1), Andi Armaganian (Arow), Pete Chatmon (The Flight Attendant) och Lee Toland Krieger (You). 

Läs även: Nya filmer och serier på Netflix i april

Tittarna lär avgöra ödet för Dead Boy Detectives säsong 2
Foto: Netflix.

Dead Boy Detectives säsong 2 – tittarna lär avgöra 

I nuläget vet vi inte om det blir en säsong 2 och Netflix har inte har gått ut med sina planer för serien. Men originalserien The Sandman blev en succé när den hade premiär och har precis förnyats för en säsong 2. Om Dead Boy Detectives får ett liknande mottagande av tittarna så är det högst troligt att Netflix ger även den här serien en fortsättning. Det återstår nu alltså bara att vänta och se hur tittarsiffrorna ser ut och hur serien mottas av både tittare och kritiker. 

Säsong 1 av Dead Boy Detectives finns nu att streama på Netflix

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Dead Boy Detectives" och om det blir en säsong 2.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL