Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Titans säsong 4 – detta vet vi

Titans säsong 4 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 december 2021

Kommer det en säsong 4 av Titans?

Den tredje säsongen av "Titans" finns att streama på Netflix i Sverige. Funderar du på om det kommer att dyka upp även en säsong 4 framöver så har du hittat helt rätt. Filmtopp har undersökt hur det ligger till med framtiden för "Titans".

"Titans" är den populära DC-serien som vi kan se på Netflix i Sverige. I fokus för Titans står Dick Grayson – Batmans tidigare partner som nu testar vingarna på egen hand. Grayson blir mentor åt ett gäng utstötta unga hjältar, som behöver något precis som Grayson i sina liv.

Än så länge har det blivit tre framgångsrika säsonger av den populära serien. Alla tre av dem går att streama i sin helhet på Netflix. Frågan är bara om det kommer att bli även en fjärde säsong av Titans?

När kommer säsong 4 av Titans?

Vi har goda nyheter – i oktober 2021 meddelade HBO Max att de beställt en säsong 4 av Titans. Men vänta, nu, HBO Max? Vi skrev ju serien går att se på Netflix, finns den då på HBO Max också?

Nej, trots att Titans i grund och botten är en HBO Max-produktion, så är det Netflix som har rättigheterna till serien på den svenska marknaden – den är till och med märkt som en Netflix-serie på streamingtjänsten. I nuläget finns det alltså inte möjlighet att se Titans på HBO Max i Sverige. Det är också detta som gör att vi i Sverige fått ta del av den nya säsongen några månader efter den hade premiär i USA.

Det är ännu inte annonserat exakt när den fjärde säsongen av Titans kommer att ha premiär, men går allt som planerat så kommer det att bli under 2022 och vår bästa gissning är att HBO Max kommer att ge den en premiär någon gång på sensommaren eller tidig höst. Fortsätter Netflix ha rättigheterna till serien i Sverige så kan vi nog räkna med en ny säsong tidigast under höstens senare månader.

LÄS OCKSÅ: 

NÄSTA ARTIKEL