TIPS: Ny standup-special med en av världens hetaste komiker just nu

TIPS: Ny standup-special med en av världens hetaste komiker just nu

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
13 februari 2024 kl. 11:02
ANNONS
ANNONS

Taylor Tomlinson är tillbaka med en ny special på Netflix

Taylor Tomlinson är ståuppkomedins just nu kanske allra hetaste namn. Nu finns hennes tredje special på Netflix, som denna gången går under namnet "Taylor Tomlinson: Have It All".

Komikern Taylor Tomlinson fyllde 30 år så sent som i november. Trots sin relativt unga ålder börjar hon bli en rutinerad pjäs i ståuppkomedins värld. Ett tydligt bevis på det är att hon just nu är aktuell med sin tredje special på Netflix, efter de tidigare succéerna med Taylor Tomlinson: Quarter-Life Crisis (2020) och Taylor Tomlinson: Look At You (2022).

Tomlinsons senaste standup på Netflix är dessutom långt ifrån hennes enda framgång just nu. Bara dagar innan hennes trettionde födelsedag i november annonserades det att hon tilldelats uppdraget som värd för late night-sändningen After Midnight, som följer självaste Stephen Colbert CBS – ett program som rullade igång för bara några veckor sedan.

Det är med andra ord inte en överdrift att kalla Tomlinson för en av världens just nu hetaste komiker.

Premiär för Taylor Tomlinson: Have It All på Netflix

Från och med i dag, den 13 februari kan du streama Taylor Tomlinsons senaste standup-special Have It All på Netflix. Passande nog är en stor del av fokuset på den typen av framgångar som hon just nu upplever i sitt eget liv.

Det skämtas exempelvis om att landa sitt drömjobb, men också sådant som jakten på en perfekt partner, ångest och sömnlöshet i relation till frågan om man verkligen kan få allt här i livet.

"Taylor Tomlinson: Have It All" har en speltid på 66 minuter och finns nu att streama på Netflix.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL