TIPS: Nu kan du streama Supersex – vågat porrdrama om Rocco Siffredi

TIPS: Nu kan du streama Supersex – vågat porrdrama om Rocco Siffredi

  • Netflix
06 mars 2024 kl. 12:03

Regisseras av en självutnämnt "militant feminist"

I dag släpps den nya Netflix-serien om en av världens största porrstjärnor, Rocco Siffredi. I serien får vi följa honom från barndomen hela vägen fram till toppen av hans karriär, vilken beskrivs som allt annat än en enkel resa.

I dag den 6 mars släpps dramaserien "Supersex" Netflix, som är en verklighetsbaserad berättelse om Rocco Siffredi, som valde att lämna sitt tidigare liv bakom sig för att bli en av världens största porrstjärnor.

Karaktären Rocco spelas av den italienska stjärnan Alessandro Borghi. Tillsammans med Siffredi själv är serien regisserad av Francesca Manieri, som kallar sig själv "en militant feminist". Hon berättar för Variety att hon först trodde att det var ett skämt när hon blev tillfrågad om att regissera serien, men att hon är glad att hon ändå tog chansen. 

– Jag sa till mig själv att om jag som kvinna tackar nej till chansen att dyka ner i kärnan av maskulinitet, med all dess dysfunktionalitet, toxicitet och makt, så kan vi inte skylla på någon annan längre, berättar hon.

Foto: Netflix.

Innehåller fler än 40 "vågade sexscener"

Serien inleds år 2004 på ett sexkonvent i Italien, där Rocco chockar alla genom att meddela att han avslutar sin karriär. Handlingen berör mycket av Roccos förflutna, då vi får följa honom från ända barndomen fram till att han blir en av de största och bäst betalda manliga stjärnorna i hela industrin.

Trots namnet behandlar serien också ämnen som familj, maskulinitet och toxiska relationer. Över drygt tre decennier får se hur Roccos nya karriär tär på hans mentala hälsa och så småningom börjar förstöra hans personliga familje- och kärleksrelationer. 

Men bara för att serien regisseras av en "militant feminist" betyder det inte att den håller tillbaka på sexscenerna. Alessandro Borghi beskriver själv att serien "innehåller 40 till 50 sexscener som tänjer på gränserna". Men han betonar också att varje sådan scen har relevans och innebär en ny narrativ vändning för karaktären på något sätt.

– Det handlar aldrig om att bara kasta in lite sex för publikens skull, säger han.

Nu kan du streama "Supersex" på Netflix.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL