Tips: Nu kan du streama Ricky Gervais nya standup Armageddon på Netflix

Tips: Nu kan du streama Ricky Gervais nya standup "Armageddon" på Netflix

  • Netflix
Eric Diedrichs
26 december 2023 kl. 17:12

Ord och inga visor

Ricky Gervais är tillbaka med en ny standup på Netflix och intresset är stort. "Armageddon" har omedelbart blivit en av streamingjättens mest populära titlar.

Trots att han inte spär med orden och gärna säger just det man inte får säga har Ricky Gervais lyckats hålla sig undan från att bli canceled. Kanske för att han själv aldrig skulle acceptera något sådant. Kanske för att han ofta – men långt ifrån alltid – har intellektuella poänger i sina småprovokationer.

I Armageddon får Gervais-fansen precis allt de kan förvänta sig. Det drivs om samtidens ängslighet, rasism, religion, sexism, könstillhörigheter, pedofili. Ja, typ allt som är känsligt. Stelbent vit snubbe oförmögen att hänga med i svängarna eller en briljant observatör? Kanske lite både och. Högt och lågt.

Nu kan du streama Ricky Gervais nya standup "Armageddon" på Netflix

Föreställningen sträcker sig över drygt en timme och finns nu tillgänglig på världens största streamingtjänst (något han också driver om i ett bisarrt skämt om barn som föds med aids i Afrika). Trots att Armageddon blev tillgänglig först i går är den redan en av Netflix mest populära.

IMDb har showen hyllats och har i skrivande stund 7,4 av 10 baserat på 2 000 röster. Om den kommer att bli lika framgångsrik som fjolårets Netflix-föreställning Supernatural, som har 7,6 av 10 baserat på 22 000 röster, återstår att se.

Annat att streama med Ricky Gervais:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL