TIPS: Efterlängtad julfilm landar nu på Netflix

TIPS: Efterlängtad julfilm landar nu på Netflix

  • Netflix
Axel Diedrichs
30 november 2023 kl. 06:11
ANNONS
ANNONS

Alla i familjen vaknar upp i varandras kroppar

I dag är det premiär för den efterlängtade julfilmen "Family Switch" på Netflix. I roller som föräldrar ser vi både Jennifer Garner och Ed Helms.

Trots att de fått ett dåligt rykte för sina högtidliga titlar så fortsätter Netflix att pumpa ur sig nya julfilmer som om de skickade ut paket från tomteverkstaden. Många av dem har mycket riktigt blivit hårt sågade, men vi får hoppas att deras senaste försök Family Switch landar bättre. Familjekomedin är nämligen en av veckans största premiärer på streamingmarknaden.

TIPS: Efterlängtad julfilm landar nu på Netflix
Foto: Netflix.

Föräldrarnas kamp central i nya julfilmen Family Switch

I filmen följer vi Jess och Bill Walker, spelade av Jennifer Garner och Baksmällan-stjärnan Ed Helms, som gör sitt bästa för att hålla ihop familjen när deras barn växer upp, blir mer självständiga och... avlägsna. En dag händer dock något som ingen av dem hade kunnat förutspå: ett oväntat möte leder till att alla i familjen vaknar upp i varandras kroppar. Detta sker förstås i samband med den viktigaste dagen i var och en av deras liv. Kan familjen Walkers förenas för att få ordna en befordran, universitetsintervju, skivkontrakt och fotbollsprov?

Se trailern till "Family Switch" här:

Den familjevänliga julkomedin "Family Switch" har premiär på Netflix i dag, torsdagen den 30 november.

Vill du se vad streamingtjänsten mer har på gång den närmaste tiden? Se vår lista med Netflix nya filmer och serier i december 2023.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL