Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Tiger King säsong 3 – detta vet vi

Tiger King säsong 3 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 november 2021

Kommer Netflix hålla liv i Tiger King med en säsong 3?

Den andra säsongen av fenomenet "Tiger King" har kommit till Netflix. När man inte trodde att "kattälskarna" i serien kunde fortsätta överraska så var det precis vad de gjorde. Kommer vi att få se dem göra samma sak även i en säsong 3?

Vi trodde att vi hade fått se allt, men ack så fel vi hade! När den andra säsongen av Tiger King landade på Netflix visade det sig att Joe Exotic, Carole Baskin, Jeff Lowe och de andra hade gott om ytterligare galenskaper att bjuda oss på.

Är du inte redan bekant med Tiger King så är det Netflix dokumentärserie om några av USA:s mer excentriska ägare av exotiska kattdjur, som exempelvis tigrar. Dokumentärserie överraskade många och blev rejält omtalad efter att den hade premiär under våren 2020. Vad som på ytan såg ut att handla om rivaliteten mellan olika kattprofiler, visade sig dessutom innehålla allt från mordkomplotter till försvunna personer.

Succén var snabbt ett faktum, vilket ledde till att även en andra säsong producerades. Men hur blir det framöver, kommer Tiger King säsong 3 också att komma?

LÄS OCKSÅ:

När kommer Tiger King säsong 3?

Än så länge vet vi ytterst lite om framtiden för Tiger King. En tredje säsong är inte annonserad och det är oklart om det finns några planer på det. Med det sagt bör det inte uteslutas helt och hållet. De flesta trodde dokumentärserien var över efter den första säsongen och eftersom Netflix redan överraskat oss med en ny säsong så kan det mycket väl hända igen.

Med tanke på vilken enorm framgång Tiger King har varit för Netflix, så är det knappast en serie som de vill släppa taget om. Dyker det upp fler trådar att rycka i, eller om det redan finns mer att berätta, så kan vi säkerligen räkna med att det blir en säsong till.

Även om det inte nu inte skulle bli en hel tredje säsong av serien, så finns det också en möjlighet att den återbesöks längre fram i tiden med några få eller ett avsnitt, för att se hur det har gått för karaktärerna.

Något som talar emot fler avsnitt av Tiger King är att den andra säsongen kritiserats hårt av profilen, Carole Baskin. Dessutom har Joe Exotic meddelat från fängelset att han är svårt sjuk i cancer. Det skulle helt enkelt kunna bli så att seriens främsta profiler inte vill eller kan ställa upp framöver.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

NÄSTA ARTIKEL