The Witcher

The Witcher säsong 4 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
28 juli 2023 kl. 07:18

Kommer Geralt of Rivia tillbaka till streamingtjänsten?

Nu har den andra delen av "The Witcher" säsong 3 haft premiär på Netflix och fans över hela världen väntar spänt på en fortsättning. Detta vet vi om "The Witcher" säsong 4.

Fantasyserien The Witcher, som i sin tur baseras på TV-spelen med samma namn (som i sin tur baseras på böckerna med samma namn), har blivit ett av Netflix flaggskepp. Med Henry Cavill i huvudrollen har vi fått följa monsterjägaren Geralt of Rivia och hans följa i en mörk och farlig värld i tre säsonger.

The Witcher säsong 4
Foto: Netflix

Kommer The Witcher säsong 4?

Den senaste säsongen bestod av åtta stycken avsnitt och har nu nått sitt slut, men tack och lov har vi inte sett det sista av Geralt ännu. Netflix har bekräftat att en fjärde säsong är på ingång, men att det då kommer att göras ett byte av huvudrollsinnehavare. Henry Cavill kommer inte längre spela Geralt utan istället ersättas av Liam Hemsworth.

När släpps den nya säsongen?

I dagsläget finns det inget premiärdatum bekräftat från Netflix sida, men gissningsvis kommer vi att få vänta tålmodigt. Även om manusförfattarna började skriva på The Witcher säsong 4 redan i höstas, så kommer den pågående strejken i Hollywood att försena saker och ting en hel del. Rimligtvis dröjer det till våren eller sommaren 2025.

Vi håller dig uppdaterad så fort vi vet mera om "The Witcher" säsong 4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL