Recension The Witcher säsong 2

The Witcher säsong 3 – Detta vet vi!

  • Netflix
Uppdaterad 17 december 2021 kl. 08:12 | Publicerad 16 december 2021 kl. 14:12

Och spin-off på väg!

På deras globala fan event Tudum visade Netflix upp framtidsplanerna för många omtyckta originalserier som Sex Education, Stranger things och Cobra Kai. Likaså The Witcher säsong 3, som kommer att bli av samt flera nya serier i samma universum.

The Witcher, Netflix serie baserad på böckerna av Andrzej Sapkowski, som även inspirerat en väldigt populär TV-spelsserie, släpper snart sin andra säsong. I serien ser vi Henry Cavill som huvudkaraktären Geralt, Freya Allan som prinsessan Ciri och Anya Chalotra som magikern Yennefer.

Netflix höll nyligen sitt första globala fan event Tudum där de visade upp över 70 serier, filmer och specialer i en dag med exklusiva nyheter, nya trailers och kändisgäster. Som eventets allra sista inslag innan avslutningen fick vi se nyheter om The Witcher säsong 3, som blev bekräftad, samt en andra animefilm i följd av The Witcher: Nightmare of the Wolf

Recension – The Witcher: Nightmare of the Wolf (2021)

De berättade även att de kommer göra en “humoristisk barn- och familjeserie” och visade en set tour för en live-action serie, The Witcher: Blood Origin, som kommer att vara en föregångare till The Witcher.

I videon visar projektledaren Declan De Barra några olika inspelningsplatser och nämner lite skämtsamt hur deras byggen kommer att återanvändas i The Witcher säsong 6 (som inte är officiellt bekräftat) och hur de använder riktiga monster – ingen CGI.

Kanske det mest spännande är att vi nu vet att The Witcher säsong 3 blir av, men vi ännu vet varken premiärdatum eller detaljer om handlingen. Däremot är det tydligt att Netflix har stora planer med detta universum, med flera serier, filmer och behind the scenes-produktioner planerade eller redan tillgängliga på streamingtjänsten.

Se hela eventet här.

Manfred Gradin

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL