Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Ultimatum säsong 2 – Detta vet vi

The Ultimatum säsong 2 – när kommer den?

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 april 2022

Netflix har fått en ny realityhit

Ingenting slår lika brett som en riktigt bra realityserie. Nu väljer Netflix redan att göra The Ultimatum säsong 2. Då har den nya säsongen premiär!

Gifta sig eller ge upp? Det är frågan deltagarna ställer sig i Netflix nya realitysatsning när de testar att dejta andra personer. Konceptet verkar vara riktigt lyckat då programmet på superkort tid blivit en av streamingtjänstens mest populära produktioner. Mycket på grund av sina minst sagt spännande karaktärsstudier. Det står därför redan klart att vi får se The Ultimatum säsong 2.

När kommer The Ultimatum säsong 2?

Programmet är etta på Netflix topplistor i flera stora länder, däribland USA och Kanada. I Sverige rankar det för stunden tvåa, tätt bakom den nya säsongen av Bridgerton. Därför kommer fansen att vänta utan tålamod på The Ultimatum säsong 2. 

I dagsläget finns det inget spikat datum för när den andra säsongen av The Ultimatum har premiär. Däremot verkar arbetet på den andra säsongen röra på sig i en rasande takt. Netflix har redan gått ut med detaljer som att den kommer ta en ny riktning, med en helt queer och mestadels kvinnlig uppsättning av deltagare. Det kan mycket väl vara som så att vi får se The Ultimatum säsong 2 redan i år. Om inte då, så förväntar vi oss att få se den tidigt under 2023.

Filmtopp uppdaterar dig så fort vi har mer att dela med oss av gällande releasen för den kommande säsongen.

Den första säsongen av "The Ultimatum: Marry or Move On" består av tio avsnitt och finns att se i sin helhet på Netflix. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL