Premiär för The Sandman säsong 1 på Netflix

The Sandman säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 06 augusti 2022 kl. 15:08 | Publicerad 05 augusti 2022 kl. 14:08

Är "The Sandman" ett potentiellt flaggskepp för Netflix?

Nu är Netflix nya stora fantasyserie här och den har tagit publiken med storm. Kan vi förvänta oss att se "The Sandman" säsong 2? Filmtopp har luskat!

I den nya serien följer vi Sandman, även känd som "Dream", den kosmiska varelsen som kontrollerar alla drömmar. När han fångatas och hålls fången i mer än ett sekel, måste han resa över olika världar och tidslinjer för att fixa kaoset som hans frånvaro har orsakat. Hela säsongen finns att streama på Netflix och folket som dräpt samtliga avsnitt vill veta, kommer The Sandman säsong 2? 

Netflix har inte gett besked kring en andra säsong men vi räknar kallt med att streamingtjänsten satsar vidare på produktionen. Inte bara för att den lockat stor uppmärksamhet, men också levererat därefter. Publiken tycks älska vad de ser. Dessutom finns det en stor önskan bland skaparna att göra flera säsonger. 

Seriens exekutive producent och showrunner Allan Heinberg sade till NME att han vill filmatisera hela serietidningen. Den första säsongen täcker de första två samlade volymerna Preludes and Nocturnes och The Doll's House, så serien skulle troligen behöva minst fem säsonger för att täcka hela serietidningen. På frågan om vilka framtida berättelser han var mest exalterad över nämnde Heinberg att han redan arbetade med konturer för volym 7, Korta livHeinberg flaggar även för att han vill göra spinoffs. Med detta sagt kan vi förvänta oss The Sandman säsong 2 och ytterligare säsonger längre fram. 

När kommer The Sandman säsong 2?

Sett till den produktionstakt Netflix brukar hålla kan vi förvänta oss att se den andra säsongen till sommaren 2023. Filmtopp uppdaterar dig så snart vi har mer information om när nya avsnitt släpps.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL