Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Order säsong 3 – blir det mer?

The Order säsong 3 – blir det mer?

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 juni 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 juni 2020

Kommer tonårsdramat tillbaka?

"The Order" är aktuell med nya avsnitt på Netflix. Kan vi förvänta oss att serien fortsätter längre än så?

Stillbild ur "The Order".
Foto: Netflix.

The Order säsong 2 finns nu att se på streamingtjänsten Netflix och handlingen tar vid där den första säsongen slutade. Många undrar ifall vi kommer att få se ännu mer av serien, och även om det inte finns något konkret besked tror vi oss veta vad framtiden håller för serien.  

Nej, Netflix har ännu inte bekräftat The Order säsong 3. Men serien kommer troligtvis att förnya sitt kontrakt över åtminstone en till vända. 

The Order har blivit väldigt populär. Inte bara kicka den in på Netflix topplista i Sverige, utan också på USA:s. Vid den senaste mätningen låg serien på andra plats bakom 13 skäl varför. The Order har också höga poäng på den internationella filmsajten Rotten Tomatoes.

I tillägg kan vi se att serien vuxit i publikens ögon: på IMDb har den andra säsongens avsnitt betydligt högre betyg än de i den första säsongen. Inte minst har finalavsnittet det gedigna betyget 8.8/10, vilket definitivt lär göra fansen hungriga efter mer. 

Trots att Netflix inte själva ännu gått ut med besked kring "The Order" finns det goda skäl att tro på en tredje säsong.

Fortsätt scrolla för fler nyheter!