Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Lincoln Lawyer säsong 2 – detta vet vi

The Lincoln Lawyer säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 maj 2022

Återvänder Haller för att knäcka nya fall?

Den nya advokatthrillern är en av streamingtjänstens mest populära serier just nu. Vi har därför luskat i hur det ligger till med The Lincoln Lawyer säsong 2.

Drygt 11 år efter den populära filmen med Matthew McConaughey släppte Netflix en serie om stjärnadvokaten Mickey Haller. Serien, vars första säsong finns att se i sin helhet, har gått starkt på streamingtjänsten och många vill nu veta hur det ser ut med The Lincoln Lawyer säsong 2. Vi har därför tagit oss en titt 

The Lincoln Lawyer säsong 2 – detta vet vi
Foto: Netflix.

Netflix har ännu inte gått ut med att vi får en till säsong av serien. Däremot ser en fortsättning onekligen lovande ut för produktion. I skrivande stund har serien en topp 10-placering bland streamingtjänstens mest populära serier i över 90 länder. I Sverige befinner den sig för närvarande på en andraplats efter Clark med Bill Skarsgård.

Enligt siffror från Netflix hade serien mellan 16-22 maj hela 108 090 000 tittade timmar världen över, vilket gör den till deras mest streamade serie just nu.

Vad gäller engagemanget hos de involverade så har en av seriens stjärnor, Becki Newton som spelar Lorna, yttrat sin önskan om att få göra en till säsong: 

– Det finns så mycket att utforska. Jag skulle älska att få veta mer om hennes bakgrund med Mickey, vad som fick dem att träffas och var de gick fel. Jag skulle älska att veta mer om Lornas ambition utanför advokatbyrån, säger Newton till tidningen Looper.

När kommer The Lincoln Lawyer säsong 2?

Förutsatt att Netflix förnyar serien, vilket känns sannolikt, så förväntar vi oss att få se den under våren 2023. Streamingtjänsten håller vanligtvis ett års tid mellan sina produktioners säsonger.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer med serien framöver.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL