Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Imperfects säsong 2 – Detta vet vi

The Imperfects säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 september 2022

Kommer Netflix "Coming of Rage"-serie tillbaka?

Har du svept hela Netflix nya superhjälteserie och vill veta ifall det kommer mer? Filmtopp har undersökt om vi får se The Imperfects säsong 2.

I Netflix nya satsning följer vi en grupp ungdomar som ofrivilligt fått superkrafter, detta efter att ha deltagit i ett experiment. Nu jagar de forskarna som kastat omkull deras liv i hopp om att kunna bli normala igen. På vägen stöter de på farliga hot och varelser som korsar modern vetenskap med mytologi. Fansen vill veta ifall vi får se The Imperfects säsong 2, så Filmtopp har grävt efter svar på om den nya serien är här för att stanna eller om vi redan får tacka av den.

Netflix vill förlänga alla sina serier som är gjorda för att kunna fortsätta. The Imperfects är formad som allt annat än en miniserie. Här har skaparna byggt upp ett ambitiöst och spännande universum som verkar innanför sitt eget ramverk. En satsning som bäddar för flera säsonger, det vill säga. I skrivande stund har vi inte fått det bekräftat att en andra säsong blir av, men vi skulle säga att den precis tillräckligt för att så ska bli fallet.

Serien är för närvarande den tredje mest populära på Netflix i Sverige och ännu högre än så rankad i flera länder – Tyskland, Nya Zeeland, Jamaica och Sydafrika för att nämna några. Sett till hur bra det går för Cobra Kai säsong 5 och nya skräckserien Devil in Ohio måste det anses vara imponerande och ett kvitto på tittarnas genuina intresse för den.

När kan vi förvänta oss att se The Imperfects säsong 2?

Förutsatt att Netflix ger serien minst en till säsong, vilket vi vågar räkna med, bör vi få se den någon gång nästa år. När exakt är svårt att svara på; streamingtjänsten brukar släppa fortsättningar inom loppet av ett år, men på senare tid har vi fått se det dröja längre än så. Förhoppningsvis får vi se en andra säsong landa under andra halvan av 2023. 

Filmtopp uppdaterar dig när värdefull information om seriens framtid dyker upp.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL