The Flash säsong 7 – Detta vet vi!

The Flash säsong 7 – Detta vet vi!

  • Netflix
Filmtopp
20 november 2020 kl. 10:11
ANNONS
ANNONS

Premiärdatum och framtida säsonger!

Långköraren "The Flash" har fått sina senaste avsnitt till Netflix. För den som nu spänner blicken mot seriens fortsättning, så kommer här lite information om säsong 7!

Serien om The Flash har länge varit en stor succé bland CW:s superhjälteserier. Den sjätte säsongen, som nu finns att streama bland Netflix nyheter, bjöd på stor spänning och många undrade hur det skulle sluta för Central Citys supersnabba brottsbekämpare. Lyckligtvis kunde vi dra lättnadens suck och nu se fram emot de nya avsnitt som är på väg. The Flash säsong 7 har premiär 23 februari 2021. 

Den sjunde säsongen av The Flash tar vid där den sjätte slutar. Barry försöker stoppa Eva McCulloch samtidigt som han söker efter sin försvunna hustru Iris. Dramatiken tätnar och känslan är att vi närmar oss en rafflande uppgörelse. Det är inte otänkbart att säsong 7 blir seriens sista, även om det för närvarande är oklart.

Får vi se The Flash säsong 8?

Det har varit mixade signaler kring en åttonde säsong av The FlashGrant Gustin som spelar seriens titelroll berättade i en intervju 2019 med Digital Spy som mötte upp honom på fjolårets Comic Con att han inte vet om serien kommer att fortsätta särskilt länge till: 

– Jag tar den där lilla extra tiden för att verkligen ta in eventet eftersom vår serie kan sluta inom en snar framtid. 

Medan det verkar osäkert på Gustin huruvida serien kommer att leva vidare eller inte, så kom det i maj uppgifter om att kontraktförhandlingar kring både säsong 8 och 9 pågick innan coronapandemin slog till och drabbade produktionen. 

Seriens öde kan mycket väl vila i hur den sjunde säsongen tas emot. Fansen får hoppas att den fortsätter engagera. 

Filmtopp uppdaterar dig så fort någonting nytt dyker upp kring seriens framtid. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL