The Circle säsong 6 – AI-catfish går med i chatten i premiären

The Circle säsong 6 – AI-catfish går med i chatten i premiären

  • Netflix
Karna Mahoney
17 april 2024 kl. 15:04

Säsong 6 av "The Circle" har landat på Netflix

Netflix sociala experiment "The Circle" är tillbaka med säsong 6 och en ny twist! En AI-catfish är med för att röra om i grytan för de övriga deltagarna.

"The Circle" kallar sig själv “den ultimata sociala media-utmaningen”. Det sociala experimentet från Netflix är lite av en popularitetstävling. I reality-programmet bor färgstarka deltagare i varsina lägenheter utan att få träffa varandra. Istället chattar de via sina skärmar på “The Circle”.

Deltagarna får välja om de vill spela med sina egna personligheter eller om de hellre vill vara en catfish och låtsas vara någon annan för de andra spelarna. Spelet går ut på att deltagarna ska chatta, flirta och knyta an till varandra. En stor del av utmaningen handlar om strategi och spelare riskerar att åka ut om de andra deltagarna tror att de är en catfish. 

The Circle säsong 6 – AI-catfish går med i chatten i premiären
Den senaste deltagaren i "The Circle". Foto: Netflix.

Nyheter för säsong 6 av The Circle på Netflix

Nytt för säsong 6 är att det utöver de mänskliga deltagarna och de som låtsas vara en catfish även finns en AI-catfish som är där för att förvirra ytterligare för deltagarna. AI-spelaren ska precis som de andra spelarna interagera i chattarna och göra sitt bästa för att inte bli påkommen med att vara en catfish.

Nytt för i år är även att inspelningen av programmet sker på en ny plats. Den nya säsongen är inspelad i Atlanta, Georgia, i USA. Det är första gången inspelningen har skett i Amerika, då tidigare säsonger har spelats in i England. De första säsongerna av programmet har alla spelats in på samma plats på ett hotell i Salford, England.

Streama "The Circle" säsong 6 – nu på Netflix.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL