Film och serietips för helgen (v.43)

Barbarians säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
25 oktober 2020 kl. 15:40

"Barbarians" har lämnat avtryck på Netflix tittare.

Även om det ännu inte är bekräftat, så ser Netflix blodiga krigsbiografi ut att komma tillbaka.

Netflix har en ny bjässe till serie i krigsdramat Barbarians vars första säsong nu finns att se på streamingtjänsten. Vad gäller en andra säsong är ännu ingenting klart, utan vi får vänta på ett besked från Netflix. Detta tillhör vanligheterna, de brukar nämligen vänta i två-tre månader efter premiär innan de ger besked kring en series framtid. Det som framförallt avgör ifall vi kommer att få se The Barbarians säsong 2 är tittarsiffror och mottagandet av kritiker.

I dagsläget ser det ljust ut för Barbarians på samtliga fronter. På den internationella statistiksajten Flix Patrol kan vi se att serien i skrivande stund ligger etta på streamingtjänstens topplista i många länder, bland annat här i Sverige. Vad gäller den amerikanska topplistan befinner den sig för närvarande på tredje plats. 

Många som sett Barbarians är mer än nöjda med resultatet. På Rotten Tomatoes kan vi se att serien har 93/100 i poäng. På IMDb är användarbetyget just nu 7.5/10, vilket förstås är klart godkänt även om de riktigt stora succéerna har högre.

Det mesta tyder på att vi får se Barbarians säsong 2 – men det är desto svårare att förutspå när. Kan man kliva in i produktion trots restriktioner så är det högst möjligt att fortsättningen landar till hösten 2021.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL