Premiär för That '90s Show – fortsättningen på That '70s Show

That '90s Show säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 04 februari 2023 kl. 12:02 | Publicerad 18 januari 2023 kl. 18:01

Återvänder Netflix senaste humorsuccé?

Nu finns den efterlängtade spirituella uppföljaren på komediklassikern som rullade en bra bit in på 00-talet. Kommer vi att få se "That '90s Show" säsong 2?

I den nya omtalade komediserien på Netflix återser vi är året 1995. Red och Kitty, som nu är farföräldrar, får besök av sonen Erics dotter Leia Forman. Med sig har hon sina vänner som gör allt för att kräma ur det mesta av sommaren – men det är inte utan Kittys vaksamma öga och Reds stränga blick. 

Samtliga avsnitt av den första säsongen finns att streama. Håller du tummarna för att vi får That '90s Show säsong 2? Här är allt vi vet om en potentiell fortsättning.

That '90s Show säsong 2 – Detta vet vi
Foto: Netflix.

Här och nu har Netflix inte gått ut med att det blir en andra säsong av That '90s Show. Det är oklart hur mycket vi ska läsa in i det riktigt ännu eftersom att serien precis har landat på streamingtjänsten. Däremot kommer resterande delen av januari och februari att vara avgörande för seriens framtid då tittarsiffror och andra faktorer kommer att avgöra saken.

Netflix satsningar på komediserier har många gånger lämnat en med mer att önska, men om vi i det här fallet litar på våra instinkter skulle vi gissa att det blir en fortsättning på serien. Dels för att den – om än på grund av sin föregångare – slagit ner som en bomb och blivit serien alla pratar om, men också för att flera recensenter kallar den för en lyckad reboot. Filmtopps recensent Jonatan Smeds ger säsongen en trea i betyg och menar att fansen av That '70s Show kommer att gilla vad de ser. 

Att serien hovar in tittarnas fulla uppmärksamhet och dessutom tycks leverera ett gott resultat bör tala för att vi får se That '90s Show säsong 2. 

När kommer That '90s Show säsong 2?

Förutsatt att profetian är sann och att det kommer en andra säsong, förväntar vi oss att den dyker upp på Netflix under början på 2024. Streamingtjänsten släpper vanligtvis sina mest populära serier med ett års mellanrum. Det kan dröja längre beroende på hur omfattande produktionen är, men vad gäller en sitcom likt denna förmodar vi att det inte kommer dröja längre än vanligt att producera en fortsättning.

UPPDATERING: That '90 Show säsong 2 bekräftad

Nu har Netflix gått ut med att That '90s Show säsong 2 blir verklighet. Seriens showrunner, Greg Mettler, säger följande enligt Variety:

– Alla av oss på That '90s Show var bortom uppspelthet över den varma, entusiastiska responsen vår första säsong fick. Vi kan inte vänta med att få återvända till Point Place för en ny sommar med skratt och överraskningar. Hej 1996! 

Något premiärdatum är inte satt, men gissningsvis återvänder serien i januari nästa år.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt kring "That '90s Show" säsong 2.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL