Taron Egerton spelar agent i ny actionthriller av Netflix

Taron Egerton spelar agent i ny actionthriller av Netflix

  • Netflix
31 juli 2022 kl. 16:43

Görs av Jungle Cruise-regissören

Kingsman-stjärnan Taron Egerton är klar för att spela huvudrollen som agent i en ny actionthriller vid namn "Carry On" av Jaume Collet-Serra.

Rocketman, Kingsman och Eddie the Eagle-stjärnan Taron Egerton är het just nu. Inte bara är han aktuell med Apple TV+ hyllade fängelsedrama Black Bird, i dag rapporteras han vara klar för att medverka i en ny storfilm av Netflix. Deadline berättar att det rör sig om en actionthriller vid namn Carry On

Regissören som plockats fram till projektet är Jaume Collet-Serra som tidigare gjort äventyrsfilmen Jungle Cruise och skräckisen The Shallows samt kommande superhjältefilmen Black Adam med Dwayne Johnson

Carry On handlar om Ethan Kopek, en ung TSA-agent som under julveckans rush blir utpressad av okänd person för att släppa igenom ett paket vars innehåll är okänt.

Inom en snar framtid förväntar vi oss att få mer väsentlig information om den kommande filmen, som vilka mer vi får se framför kameran utöver Egerton. Collet-Serra uppges vara ivrig med att komma igång omgående. Möjligtvis vill produktionen sikta på att kunna släppa filmen redan i år, rimligtvis då runt julen. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL