Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sweet Tooth säsong 2 – Detta vet vi

Sweet Tooth säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 juni 2021

Vi får mer av det pampiga äventyret.

Netflix nya äventyrsserie, som bland annat produceras av Robert Downey Jr., har nu slagit ner. Kan vi räkna med att det följer en fortsättning för produktionen? Detta vet vi om Sweet Tooth säsong 2!

I det postapokalyptiska äventyrsdramat följer vi en pojke som är hälften människa och hälften rådjur, och överlever tillsammans med andra hybridfigurer. Kommer serien tillbaka för en andra säsong? Svaret är ja!

Netflix har sedan en tid tillbaka bekräftat att vi får se Sweet Tooth säsong 2. Streamingtjänsten tror starkt på projektet och hoppas på att det blir en framgångsrik långkörare, detta med hjälp av underlaget som finns till godo. Den första säsongen bygger nämligen på serietidning med samma titel av Jeff Lemire som under åren 2009-2013 gavs ut i 46 nummer. Med det sagt finns mycket material för manusförfattarna att utgå ifrån när de skriver vidare på handlingen.

Då kommer Sweet Tooth säsong 2

Vi räknar kallt med att de tongivande karaktärerna Gus, Jepperd, Dr Singh, Aimee, Abbot, Bear och berättarrösten av James Brolin alla återvänder till den andra säsongen. Likaså förväntas Robert Downey Jr. och hans fru samt kollega Susan Downey vara högst delaktiga framöver. Vad gäller handlingen, så blir det förmodligen fullt fokus på barnens räddning och varderas överlevnadssituation uppe i luften. 

I dessa tider är det svårt att fastställa när nästa säsong kommer att landa. Det är heller inte känt om både säsong 1 och 2 spelats in i samma veva. Hur som helst förväntas fortsättningen landa under samma tid på året 2022, alltså tidig sommar.

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid.