Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Sweet Tooth säsong 2 – Detta vet vi

Sweet Tooth säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 juni 2021

Vi får mer av det pampiga äventyret.

Netflix nya äventyrsserie, som bland annat produceras av Robert Downey Jr., gjorde stor succé när den kom. Nu kan vi också se fram emot en fortsättning för produktionen. Detta vet vi om Sweet Tooth säsong 2!

I det postapokalyptiska äventyrsdramat följer vi en pojke som är hälften människa och hälften rådjur, och överlever tillsammans med andra hybridfigurer. Serien har lockat till sig en stor fanbase, som nu kan börja ladda upp inför en andra säsong! 

Netflix har egentligen sedan en tid tillbaka bekräftat att vi får se Sweet Tooth säsong 2, även om man gjorde sina prenumeranter påminda idag. Streamingtjänsten tror starkt på projektet och hoppas på att det blir en framgångsrik långkörare, detta med hjälp av underlaget som finns till godo. Den första säsongen bygger nämligen på serietidning med samma titel av Jeff Lemire som under åren 2009-2013 gavs ut i 46 nummer. Med det sagt finns mycket material för manusförfattarna att utgå ifrån när de skriver vidare på handlingen.

Då kommer Sweet Tooth säsong 2

Vi räknar kallt med att de tongivande karaktärerna Gus, Jepperd, Dr Singh, Aimee, Abbot, Bear och berättarrösten av James Brolin alla återvänder till den andra säsongen. Likaså förväntas Robert Downey Jr. och hans fru samt kollega Susan Downey vara högst delaktiga framöver. Vad gäller handlingen, så blir det förmodligen fullt fokus på barnens räddning och varderas överlevnadssituation uppe i luften. 

I dessa tider är det svårt att fastställa när nästa säsong kommer att landa. Det är heller inte känt om både säsong 1 och 2 spelats in i samma veva. Hur som helst förväntas fortsättningen landa under samma tid på året 2022, alltså tidig sommar.

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens status.

NÄSTA ARTIKEL