Svenska premiärdatumet för Peaky Blinders säsong 6

Svenska premiärdatumet för Peaky Blinders säsong 6

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 14 mars 2022 kl. 15:03 | Publicerad 08 mars 2022 kl. 09:03

Releasen mycket nära

Det har länge varit oklart kring när vi får se nya avsnitt av gangsterdramat med Cillian Murphy i spetsen. Nu har vi äntligen ett svenskt premiärdatum för Peaky Blinders säsong 6 att presentera!

Förväntningarna är höga på Peaky Blinders säsong 6, som fansen väntar på ska komma till Sverige. Inte bara för att det senast var 2019 som vi såg nya avsnitt av serien; de två första avsnitten som släppts i Storbritannien har i skrivande stund de otroligt starka betygen 9.3/10 och 9.0/10. Detta hintar om att vi kan ha seriens bästa säsong hittills framför oss. Om så blir fallet, visar det sig att seriens skapare Steven Knight hade rätt när han i en intervju med Variety i början på året lovade just det.

I den nya säsongen ger Tommy sig av till Nordamerika där han möter ny fara från en gammal motståndare, som äntligen gör sitt drag.

Se trailern till Peaky Blinder säsong 6:

Den stora frågan för oss svenska fans av serien, är när vi kommer att få se de nya avsnitten på Netflix. Nu vet vi mer om saken än vi gjorde i början på året.

När kommer "Peaky Blinders" säsong 6?

Den nya säsongen hade sin premiär i Storbritannien den 27:e februari, men det har länge varit oklart när den ska ha sin internationella premiär. Det tog lång tid att få det spikat och det förmodade premiärdatumet i Sverige var länge den 20:e mars. Detta vore samma datum som man släpper säsongens fjärde avsnitt i Storbritannien. Skulle inte säsongen landa den 20:e mars, så var en annan teori att hela säsongen skulle släpps samtidigt i Sverige den 4:e april när säsongens sjätte och sista avsnitt visas utomlands. 

Nu kan vi dock meddela att Netflix bekräftat vilket datum det är som gäller. Den sjätte säsongen av Peaky Blinders har svensk premiär den 10:e juni. Detta innebär att vi i Sverige är de som får vänta längst på att få se finalen på succéserien.

Filmtopp håller dig uppdaterad om premiären för "Peaky Blinders" säsong 6.

MER LÄSNING:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL