Stranger Things säsong 4 får längre avsnitt

Stranger Things säsong 4 får längre avsnitt

  • Netflix
12 april 2022 kl. 16:04

Bröderna Duffer utlovar avsnitt som överskrider en timme i den nya säsongen.

I den kommande säsongen av Stranger Things blir seriens avsnitt minst en timme långa, vilket är dubbla speltiden mot avsnitten i säsong 1. Enligt skaparna är det nödvändigt för att berätta säsongens historia.

Sedan 2016 har vi fått följa gänget från Stranger Things i tre säsonger. Efter ett extra långt uppehåll orsakat av pandemin är du nu klart att den första delen av säsong 4 släpps den 27 maj.

I den nya säsongen kan vi räkna med två saker, fler svar och förklaringar gällande det övernaturliga som sker i Hawkins och att handlingen utspelas i avsevärt längre avsnitt än i de föregående säsongerna. 

Bröderna Duffer säger själva att de nu vill gå in mer på seriens mytologi och menar att det behövs längre speltid för att kunna göra det. 

Som en Game of Thrones-säsong

Stranger Things säsong 4
Snart återvänder gänget i Stranger Things.

Denna fjärde säsongen ska även bestå av ett avsnitt mer än föregående säsong då det halvvägs genom produktionen blev tydligt för bröderna Duffer att ett extra avsnitt krävs för att berätta den historia de vill fömedla . 

Skaparna av Stranger Things berättar att de själva skämtar om att den kommande säsongen är deras Game of Thrones-säsong just på grund av avsnittens längd. 

Stranger Things säsong 4 har premiär på Netflix den 27 maj.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL