Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Snuten i Hollywood 4 spelas nu in – med Eddie Murphy

Snuten i Hollywood 4 spelas nu in – med Eddie Murphy

  • Netflix
Kristian Andersson | Nyhet
30 augusti 2022
Kristian Andersson | Nyhet
30 augusti 2022

Flera stjärnor ansluter till Netflix storfilm

Nu är Netflix "Snuten i Hollywood 4" igång på allvar. Den kommande filmen har påbörjat sin inspelning, och nu är förutom Eddie Murphys även Joseph Gordon-Levitts och Taylour Paiges medverkan bekräftad.

Det har gått närmare trettio år sedan vi senast såg något nytt från filmserien om Detroit-snuten Axel Foley. Nu är Snuten i Hollywood 4 äntligen på god väg att nå världen. Deadline rapporterar att inspelningen inletts och att man nu knutit till sig flera stjärnor i Taylour Paige och Joseph Gordon-Levitt.

Vi vet ännu inte vilka roller Paige och Gordon-Levitt ska spela, men det ska vara förstått att de samarbetar med Murphys legendariska poliskaraktär Axel Foley. Filmen kommer att gå under titeln Beverly Hills Cop: Axel Foley som finansieras och distribueras av Netflix.

Regin står långfilmsdebutanten Mark Molloy för. Manuset är skrivet utav Will Beall (Aquaman, Gangster Squad). Murphy producerar tillsammans med Jerry Bruckheimer

Axel Foleys äventyr började med originalfilmen 1984 som blev en stor succé och befäste Murphys filmstjärnestatus. Den följdes av två uppföljare, 1987 och 1994.

"Snuten i Hollywood 4" förväntas ha premiär på Netflix någon gång nästa år.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL