Chevy Chase och Dan Aykroyd återförenas i Zombie Town

Chevy Chase och Dan Aykroyd återförenas i Zombie Town

30 augusti 2022 kl. 09:08

Första samarbetet ihop på över trettio år

De två komedikungarna Chevy Chase och Dan Aykroyd är klara för ungdomsskräckisen "Zombie Town" som bygger på boken med samma namn av Goosebumps-författaren R.L. Stine.

Ghostbusters-stjärnan Dan Aykroyd och päronet till farsa Chevy Chase arbetade senast tillsammans på komedin Bara trubbel (1991). Nu är de klara för att medverka i Zombie Town som bygger på en roman skriven av R. L. Stine. Författaren ligger även bakom böckerna Goosebumps och Fear Street. Boken Zombie Town har gjort enorm succé och sålt exemplar för 500 miljoner dollar. Att det tog så här lång tid att göra en filmatisering?

Handlingen utspelar sig i en tyst och lugn amerikansk stad där vi får följa 12 årige Mike, spelad av Marlon Kazadi, och hans vän Karen (Madi Monroe) som tillsammans ska ha en filmkväll. Det blir en rysare vid namn Zombie Town. Under deras uppesittarkväll händer något oväntat: karaktärerna i filmen får liv och tar sig från andra sidan skärmen till den riktiga världen. 

Vilka roller Aykroyd och Chase ska spela är ännu inte känt, men vi vågar gissa att de utgör de yngre karaktärernas hot. Andra skådespelare som fått en roll är Scott Thompson och Bruce McCulloch. I skrivande stund spelas filmen in i Ontario i Canada och regisseras av den kanadensiska filmskaparen och animatören Peter Lepeniotis, berättar Hollywood Reporter.

"Zombie Town" har sin biopremiär under 2023 och landar därefter på Hulu. I Sverige får vi då förmoda att den kommer till Disney+.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL