Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Snowpiercer

Snowpiercer säsong 2 – Detta vet vi!

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 juni 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 juni 2020

Givetvis får vi mera!

Netflixserien "Snowpiercer" möttes av blandad kritik men hittade snabbt en fanbase. Nu är det många som undrar om vi kommer att få se Snowpiercer säsong 2.

Snowpiercer bygger från grunden på den franska grafiska romanen "Le Transperceneige" från 1982. Några decennier senare, 2013, regisserade Bong Joon Ho en framgångsrik filmatisering med skådespelare som John Hurt, Chris Evans, Ed Harris, Tilda Swinton och Jamie Bell i rollerna.

2020 var det dags för Netflix att släppa en serieversion av den dystopiska historien om ett enorm tåg som åker runt med jordens sista befolkning efter en omfattande klimatkris.

Serien möttes av blandad kritik men hittade snabbt en fanbase, och nu frågar sig många om vi kommer att få se en fortsättning…

Grönt ljus för "Snowpiercer" säsong 2.

Snowpiercer
"Snowpiercer". Foto: Netflix.

Av den anledningen är det extra roligt att kunna meddela att Snowpiercer säsong 2 inte bara blir verklighet, utan att den också uppges vara mer eller mindre färdiginspelad. Säsongen ska nämligen ha hunnits spelas in innan coronavirusets utbrott.

Anledningen till detta är att Snowpiercer är en av de få Netflixserier vars andra säsong fått grönt ljus redan innan den första säsongen hade premiär.

– We believe in the longevity of this series and that audiences will be amazed by the fantastical world that brings to life such relevant social, political and environmental issues, berättar Brett Weitz, VD för TBS som varit med under seriens utveckling.

Ser du fram emot att ta del av nästa säsong av Snowpiercer?