Rocketman 2019

Sista chansen – 6 filmer som snart försvinner från Netflix

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
10 februari 2024 kl. 09:02
ANNONS
ANNONS

Titlarna att kasta sig över innan det är för sent

Filmer kommer och filmer går på de stora streamingtjänsterna och är man inte vaksam kan chansen att se något sevärt gå förlorad. Nedan listar vi sex titlar som snart lämnar Netflix.

De flesta filmälskare har ett gäng filmer som de tänker att de ska se, eller se igen, men som man aldrig riktigt får tummen ur för att klicka igång. Då kan det hjälpa med en lite spark i rumpan, en tickande klocka om du vill, som till exempel att filmen försvinner från din favorit bland streamingtjänsterna.

Här listar vi några av de sevärda filmer som inom kort kommer att lämna Netflix. Se dem innan det är för sent!

Sista chansen: 6 filmer som snart försvinner från Netflix

Ghostbusters: Afterlife
Foto: SF Studios.

Ghostbusters: Afterlife – försvinner 13 februari

Missa inte chansen att se det senaste kapitlet i Ghostbusters-franchisen, med skådespelare som Paul Rudd, Finn Wolfhard, Mckenna Grace och Carrie Coon m.fl. En perfekt uppladdning inför kommande Ghostbusters: Frozen City som har biopremiär den 3 april.

Moneyball.
Foto: Walt Disney Studios.

Moneyball – försvinner 14 februari

Hyllat sportdrama med tungviktare som Brad Pitt, Jonah Hill, Robin Wright, Philip Seymour Hoffman och Chris Pratt m.fl. Filmen är skriven av bl.a. Aaron Sorkin och tilldelades sex Oscarsnomineringar.

Juryn: A Time to Kill – försvinner 14 februari

Juryn – A Time to Kill är en film som oförtjänt ofta glöms bort i diskussionerna om sevärda kriminaldramer från 90-talet. I denna dramathriller ser vi hyllade skådespelare som Matthew McConaughey, Sandra Bullock, Samuel L. Jackson och Kevin Spacey glänsa i sina roller.

Rocketman – försvinner 14 februari

Rocketman är dramatiseringen av Elton Johns makalösa karriär – en välproducerad och sevärd film med Taron Egerton i huvudrollen som den ikoniska artisten.

Forrest Gump – försvinner 14 februari

Forrest Gump är en film som egentligen inte behöver någon introduktion. Alla har sett (eller borde ha sett) Tom Hanks briljera i rollen som titelkaraktären och ge oss ett naivt men vackert perspektiv på USA:s historia under det senare 1900-talet.

Nine Days – försvinner 6 mars

Nine Days är en pärla som alldeles för få känner till. I detta fantasydrama, med fantastiska skådespelare som Zazie Beetz och svenska Bill Skarsgård, intervjuar en byråkrat fem olika själar för att avgöra vem av dem som förtjänar en plats på jorden.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL