Sigge Eklund om sexscenerna i Zara Larssons filmdebut: "Kände mig så dum"

Sigge Eklunds Netflix-film En del av dig färdiginspelad

  • Netflix
Filmtopp
02 augusti 2023 kl. 13:00

Bekräftar i nytt poddavsnitt

Netflix-filmen "En del av dig" markerar Zara Larssons skådespelardebut, men också Sigge Eklunds regidebut. Nu bekräftar regissören att filmen är färdiginspelad.

Sigge Eklund gör nu sin regidebut med Netflix-filmen En del av dig, i vilken Zara Larsson spelar en av huvudrollerna. Filmen markerar även sångerskans skådespelardebut.

Manuset är skrivet av Michaela Hamilton, som tidigare skrivit undomsserier som Eagles, Håll andan! och Zebrarummet. Om manuset säger Eklund följande:

– Jag tror att det [manuset] har den här typen av intensitet som jag alltid letar efter i film. Du vet, filmer där man tar stryptag om publiken direkt utan att släppa taget om den, och som inte slarvar bort en scen. Michaela Hamilton är så duktig på just det där, alltså besattheten, förälskelsen och sorgen i att vara tonåring. Manuset har allt det där, så det blir en spännande tid att spela in den i.

Sigge Eklunds Netflix-film En del av dig färdiginspelad

I det senaste avsnittet av podcasten Alex & Sigge bekräftar Eklund att hans Netflix-film är färdiginspelad. Därefter skämtar duon om att Sigge nu har "fri väg in" och kan komma med vilket projekt som helst.

Tidigare har Sigge Eklund ventilerat sin funderingar över sexscenerna i filmen:

– Det var en sån jävla aha-upplevelse för mig och jag kände mig så dum att jag i så många år har tänkt på dramaturgi när jag borde ha funderat på hur man bygger scener som känns intima, sade Sigge i podden.

"En del av dig" följer Agnes (Felicia Maxime) vars äldre syster Julia (Zara Larsson) har allt det Agnes drömmer om: hon är ihop med Noel, är coolast i skolan och vågar ta plats på festerna. Agnes önskar att hon kunde vara mer som Julia. Filmen förväntas att ha premiär under nästa år.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL