Sex/Life säsong 2 – Detta vet vi

Sex/Life säsong 2 – premiär på Netflix

  • Netflix
02 mars 2023 kl. 10:03

Mer drama, passion och överraskningar i den nya säsongen av den populära Netflix-serien

Fans av Netflix-serien "Sex/Life" har väntat otåligt på premiären av den efterlängtade andra säsongen. Nu är väntan över – säsong två har premiär i dag, den 2 mars.

Sex/Life är en dramaserie som följer huvudpersonen Billie Connelly (Sarah Shahi), en fru och mamma som är fast i en tråkig tillvaro i ett förortsområde. Hon börjar drömma om sitt tidigare liv i New York, där hon hade en passionerad affär med sin expojkvän Brad. Billies man Cooper märker hennes beteendeförändring och blir orolig för deras relation.

Seriens handling kretsar kring Billies inre kamp mellan att vilja ha en stabil familj och hennes längtan efter en friare och mer passionerad livsstil. Genom flashbacks får tittarna en inblick i hennes tidigare förhållande och handlingen utforskar teman som kärlek, lust och kompromisser i livet. Sex/Life är en intensiv, het och emotionell serie med många sexuella scener och dramatiska händelser – som om förklarliga skäl har blivit en riktig tittarfavorit.

Sex/Life
Foto: Netflix.

Sex/Life är en av Netflixs mest populära originalserier och säsong två lovar att leverera ännu mer spänning och drama än den första säsongen. Om du är sugen på drama, passion och överraskningar, bör du definitivt ge Sex/Life säsong 2 en chans..

Netflix-serien har bland annat nominerats till en People's Choice Award i kategorin "Favorite Bingeworthy Show" och till en MTV Movie & TV Award i kategorin "Here for the Hookup".

Den andra säsongen av "Sex/Life" består av sex avsnitt och finns på Netflix från och med i dag, den 2 mars.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL