Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Selling Sunset säsong 4 finns nu på Netflix

Selling Sunset säsong 4 finns nu på Netflix

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
24 november 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
24 november 2021

Gott om drama och lyxiga hus i Selling Sunset

Den fjärde säsongen av Netflix realityserie "Selling Sunset" finns nu att streama. Precis som i tidigare säsonger så tar toppmäklarna från Los Angeles med dig till både det ena och det andra lyxhuset i solskenet.

Den senaste tiden har Netflix lanserat nya realityserier på löpande band, men Selling Sunset börjar bli en veteran bland realityprogrammen på streamingtjänsten. Serien om Los Angeles toppmäklare hade premiär 2019 och nu har den fjärde säsongen haft premiär.

I programmet får vi följa toppmäklarna på The Oppenheim Group. De håller till i Los Angeles och säljer lyxiga hus av det dyrare slaget till välbärgade köpare. Med så mycket pengar som ständigt står på spel, i en bransch som till stor del handlar om att skapa relationer, är det omöjligt att inte en hel del drama uppstår på köpet.

LÄS OCKSÅ: New World – ny realityserie från Netflix

Är du någon som gillar att drömma dig bort till soliga platser och exklusiva miljöer så är det här sannolikt ett program för dig. Tycker du dessutom om realityserier som innehåller gott om intriger som kommer Selling Sunset att passa dig som handen i handsken.

Den nya säsongen av Selling Sunset består av totalt 10 avsnitt på mellan 30–38 minuter och samtliga avsnitt finns tillgängliga att streama. Den 15 december kommer även spinoffen Selling Tampa att ha premiär på Netflix, och längre fram väntar också Selling The OC.

LÄS OCKSÅ: De bästa serierna på Netflix 2021

NÄSTA ARTIKEL