Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Se trailern till Snabba Cash-serien här!

Se trailern till Snabba Cash-serien här!

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 mars 2021

Alla drömmar har ett pris.

Netflix svenska originalserie Snabba Cash har världspremiär i april, och nu kan du se huvudrollsinnehavaren Evin Ahmad i seriens officiella trailer.

Den svenska succétrilogin "Snabba Cash" lever vidare i form av en ny originalserie på Netflix – och premiären är precis runt hörnet.

Netflix reboot av Snabba Cash utspelar sig i Stockholm, tio år framåt i tiden från det som hände i filmerna. Serien handlar om en ensamstående mamma, Leya (Evin Ahmad), som är fast besluten om att lyckas inom Stockholms startup-scen.

De två skoningslösa världarna för entreprenörer och kriminella drivs båda av jakten på snabba cash – och när de två krockar med varandra hotas allt från affärsrelationer till vänskapsband.

Se trailern här:

Netflix Snabba Cash är skapad av manusförfattaren Oskar Söderlund, regissören Jesper Ganslandt och författaren bakom Snabba Cash-böckerna, Jens Lapidus.

I rollerna ser vi Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Ali Alarik, Olle Sarri, Dada Fungula Bozela, Jozef Wojciechowicz (Z.E), Ayan Ahmed, Khalil Ghazal, Robin Nazari och Felice Jankell.

Serien består av sex stycken avsnitt och har världspremiär på Netflix den 7 april.

NÄSTA ARTIKEL