Se Eddie Murphy göra comeback som Axel Foley i Snuten i Hollywood 4

Se Eddie Murphy göra comeback som Axel Foley i Snuten i Hollywood 4

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
14 december 2023 kl. 15:12

Kolla in den rykande färska trailern för Snuten i Hollywood: Axel F

Sommaren 2024 är det premiär för "Snuten i Hollywood: Axel F" och nu har Netflix släppt en officiell teaser-trailer för det fjärde kapitlet i "Beverly Hills Cop"-franchisen.

Det har snart gått 40 år sedan Eddie Murphy första gången charmade publiken som karaktären Axel Foley i Snuten i Hollywood (1984). Succén följdes upp av två uppföljare, den första 1987 och den andra 1994. Drygt 30 år efter den senaste filmen, är det dags för ännu ett kapitel i sagan.

Sommaren 2024 gör Snuten i Hollywood: Axel F entré på Netflix, och det med Murphy tillbaka i rollen som den älskade polisen.

Se Eddie Murphy i trailern för Snuten i Hollywood 4

I takt med att vi närmar oss premiären av den efterlängtade uppföljaren börjar Netflix också att trumma igång PR-maskineriet för filmen. I dag har streamingjätten släppt en rykande färsk teaser-trailer för vad som komma skall.

Här kan du se teasern för Snuten i Hollywood: Axel F:

I den kommande Snuten i Hollywood-rullen hotas Axel Foleys dotter (Taylour Paige) så hon och Foley slår sig samman med en ny partner (Joseph Gordon-Levitt), men även bekantingarna Billy Rosewood (Judge Reinhold) och John Taggart (John Ashton) för att gå till botten med en konspiration.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL