Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Se Charlize Theron i trailern till Netflix "The Old Guard"

Se Charlize Theron i trailern till Netflix "The Old Guard"

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 maj 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 maj 2020

Den 10 juli kan vi se actionspäckade "The Old Guard" på Netflix.

Den 10 juni landar “The Old Guard” på Netflix, men redan nu kan vi se trailern till actionrullen med fantasyvibbar och Oscarsvinnande Charlize Theron i huvudrollen.

The Old Guard på Netflix
Foto: Netflix

Filmindustrin fortsätter att hitta inspiration från serietidningarnas värld. Den här gången är det Greg Ruckas och Leandro Fernandez grafiska roman “The Old Guard” från 2017 som det gjorts en adaption på.

The Old Guard kommer att vara ett Netflix-original och blir en av streamingtjänstens stora premiärer under sommaren. Den 10 juli blir filmen tillgänglig på plattformen för oss i Sverige – men redan nu kan vi alltså se trailern. 

Filmen handlar om en grupp legosoldater ledda av Charlize Therons karaktär “Andy”. Det är dock inte en helt vanlig grupp av soldater, samtliga av dem är nämligen oförklarligt odödliga. Tillsammans har gruppen försvarat de dödliga i århundraden, men när deras hemlighet avslöjas under ett uppdrag så förändras plötsligt deras förutsättningar drastiskt. 

I registolen finner vi Gina Prince-Bythewood, som regisserat filmer som Love & Basketball och Beyond the Lights. Manuset till filmen är skrivet av Greg Rucka själv. 

I rollerna kan vi se Charlize Theron, Oscarsnominerade Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave), Harry Melling, Matthias Schoenaerts, Natacha Karam, m.fl.

 

Se trailern till "The Old Guard" här:

NÄSTA ARTIKEL