Säsongens starkaste par i Love is Blind höll på att göra slut efter programmet

Säsongens starkaste par i Love is Blind höll på att göra slut efter programmet

  • Netflix
Axel Diedrichs
31 januari 2024 kl. 09:01
ANNONS
ANNONS

"Fanns en period där vi inte nådde fram till varandra"

Rasmus Hedenstedt och Krisse-Ly Kuldkepp kändes som det mest självklara paret i "Love is Blind Sverige" men efter programmet stötte de på svåra utmaningar.

Hela Sverige satt som trollbundet under den första säsongen av Love is Blind Sverige där de fick följa med i ett kärleksexperiment som ämnar att ta reda på om kärleken verkligen är blind. Efter att ha pratat med varandra genom kapslar för att senare få träffa varandra för första gången fick de slutligen bestämma sig för om de skulle säga ja på altaret eller inte.

Tre par valde att gifta sig med varandra, och bland dem fanns Rasmus Hedenstedt och Krisse-Ly Kuldkepp som också var det paret alla nog kan enas om kändes mest självklart. Men i programspecialen Återträffen får vi veta att livet efter programmet var ingen dans på rosor. Framför allt hade Krisse-Ly svårt att anpassa sig till det nya livet som gift och alla förändringar som det innebar.

Säsongens starkaste par i Love is Blind höll på att göra slut efter programmet
Foto: Netflix.

Säsongens starkaste par i Love is Blind höll på att göra slut efter programmet

Mycket av Love is Blind – Återträffen handlade om att Sergio Rincón och Amanda Jonegård väntar barn samtidigt som Sergio har ett barn med en annan kvinna att ta hand om. Men i ett segment fick vi veta att säsongens power couple Krisse-Ly och Rasmus i en period efter programmet hade det allt annat än enkelt och att de var nära att bryta med varandra. 

– Jag tappade bort mig lite där i början. Jag flyttade, det var ny bostad, nytt jobb där jag inte alls trivdes, ett nytt liv. Jag kände mig som flickvännen som var och sov över väldigt länge, säger Krisse-Ly i programmet och fortsätter:

– Det fanns en period där vi verkligen inte nådde fram till varandra. Hur man än formulerar sig och vad man än säger så förstår inte den personen du älskar mest i hela världen vad det är du försöker säga. 

Krisse-Ly är däremot glad över att de tog sig genom den svåra perioden för att hitta tillbaka till varandra starkare än någonsin:

– Men jag har sett så mycket förbättringar i vår kommunikation sedan allt det där hände. Jag kan inte vara något mer än tacksam för det idag, för nu, ett år senare, är jag mer säker än någonsin på att jag vill leva med honom för resten av mitt liv och att det kommer gå. Han är min familj.

Hela "Love is Blind Sverige" finns att streama på Netflix.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL