Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Säsong 2 av Sex/Life bekräftad

Säsong 2 av Sex/Life bekräftad

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
28 september 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
28 september 2021

Det blir en till säsong av den populära Netflix-serien.

Netflix-serien "Sex/Life" blev en riktig snackis när den landade på streamingtjänsten i juni. Nu, bara tre månader senare, står det klart att serien får åtminstone ytterligare en säsong.

"Sex/Life" är serien om en tvåbarnsmamma med det på pappret perfekta livet. Trots det saknar hon det – betydligt vildare – liv hon en gång hade, och när ett ex dyker upp blir identitetskrisen total. Och så handlar serien givetvis om sex. Sex, sex och ännu mera sex.

Efter att serien hade premiär på Netflix i slutet av juni blev den explosionsartat populär både globalt och i Sverige. För alla som har serien som sitt nya favorit guilty pleasure kom igår de goda nyheterna att en andra säsong av serien har fått grönt ljus.

RECENSION: Sex/Life (säsong 1)

De senaste dagarna har Netflix överöst oss med nyheter om både nya projekt och tittarfavoriter som förnyats med ytterligare säsonger. Senast ut är alltså Sex/Life, som streamingtjänsten igår bekräftade kommer att få minst en till säsong.

Enligt Netflix är det hela 67 miljoner hushåll som har klickat igång den första säsongen av serien dess första tid, vilket gör den till en av streamingtjänstens mest framgångsrika serier någonsin.

Exakt när Sex/Life säsong 2 kommer att ha premiär är dock inte bekräftat, och inte heller när inspelningen kommer att ske. Tillåts vi spekulera känns det dock inte helt orimligt att den andra säsongen kommer någon gång under sommaren 2022. Då har det gått ungefär ett år sedan premiären av den första säsongen, vilket brukar vara en ungefärlig standard för Netflix-serier.

LÄS OCKSÅ: 5 serier för dig som gillar Sex/Life

NÄSTA ARTIKEL