Sandler och Aniston återförenade i trailern till Murder Mystery 2

Sandler och Aniston återförenade i trailern till Murder Mystery 2

  • Netflix
Filmtopp
30 januari 2023 kl. 15:01

Stjärnduon ska knäcka nytt svårt fall

Nu har trailern landat till "Murder Mystery 2" i vilken vi återser Adam Sandler och Jennifer Aniston. Den här gången ska de lösa ett högst prestigefullt fall.

Fyra år efter att ha löst sin första mordgåta arbetar Nick och Audrey Spitz (Adam Sandler, Jennifer Aniston) som privatdetektiver på heltid, och försöker få sin detektivbyrå på fötter när de blir inbjudna till sin vän Maharajas (Adeel Akhtar) bröllop på hans privata ö. Men som vanligt hamnar paret Spitz i hetluften, denna gång när brudgummen kidnappas strax efter att festligheterna inletts. Alla blir misstänkta: de glamorösa gästerna, släktingar – till och med bruden själv.

I Murder Mystery 2 tar Nick och Audrey Spitz sig an ett fall som är så prestigefullt att de kanske kan få allt de drömt om: en framgångsrik detektivbyrå … och den där efterlängtade Parisresan.

Då har "Murder Mystery 2" premiär

Förutom Adam Sandler och Jennifer Aniston ser vi även storheterna Mark Strong och Mélanie Laurent ta plats på rollistan. Filmen är regisserad av Jeremy Garelick som senaste gjorde komedifilmen The Binge.

"Murder Mystery 2" har premiär på Netflix den 31 mars. 

Mer läsning:

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL