Riverdale säsong 7?

Får vi se Riverdale säsong 7?

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 19 november 2021 kl. 15:14 | Publicerad 18 november 2021 kl. 16:15

Det är dags för den sjätte säsongen av långköraren Riverdale att nå Netflix. Undrar du hur landet ligger till med serien längre fram? Här kommer allt vi vet om Riverdale säsong 7!

MER LÄSNING:

Den älskade ungdomsserien är tillbaka med sin sjätte säsong och veckovisa avsnitt. Den här gången blir det kusligare än någonsin när Cheryl planerar en mörk festival, Jughead och Tabitha stöter på läskiga kryp, och Archie planterar träd på helig mark. Är du hooked på serien och vill veta hur det ligger till med Riverdale säsong 7? Här kommer den väsentliga information vi har.

Riverdale-fansen är ännu inte redo att ta farväl av serien, och lyckligtvis ser de heller inte ut att behöva göra det. Under arbetet på den fjärde säsongen avslöjade KJ Apa, som spelar Archie, att han och de andra tre huvudrollsinnehavarna skrivit på för att göra tre säsonger till. Detta innebär då att de har minst en till säsong kvar att göra.

Om CW som producerar väljer att göra Riverdale säsong 7 är det enda som kvarstår att se. Förra året gick de ut med besked gällande den nuvarande säsongen i februari, så vi vågar hoppas på att vi får besked om dess framtid samma månad nästa år. Sett till hur populär serien är känner vi oss trygga med förutsättningarna och att man väljer att fullfölja åtminstone sju säsonger.

Filmtopp uppdaterar dig om hur det blir med serien framöver.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL