Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Quiz – Vad vet du om stjärnorna i Riverdale?

Riverdale säsong 6 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 februari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 februari 2021

Mer på väg av Archie och gänget.

Just nu pågår den femte säsongen av ungdomsserien "Riverdale" som släpper nya avsnitt varje vecka. Undrar du vad som gäller med seriens framtid efter säsong 5? Det här vet vi!

MER LÄSNING:

Årets bästa serier

Riverdale är mitt uppe i vad som är en högoktanig, fartfylld och actionpackad femte säsong. För den som är rädd att det hela trappas upp mot sitt slut, kan vi informera dig om att så inte är fallet. 

Nej, Netflix tonårsfavorit verkar inte lida mot sitt slut än på ett tag. Trots att allting ställs på sin spets i de pågående avsnitten är Riverdale säsong 6 bekräftad. 

Vad händer i Riverdale säsong 6?

Sett till att den femte säsongen ännu inte rullat färdigt på Netflix och att ingen medverkande gett några direkta hintar, kan vi i dagsläget bara spekulera om kommande händelseförlopp. Serien tenderar att röra sig i rasande takt med massvis som händer. Och sett till att den femte säsongen utspelar sig sju år framåt i tiden känns det sannolikt att även den sjätte säsongen gör ett tidshopp, om än inte så långt. Med gruppen nu tillbaka på Riverdale High som lärare verkar det som att vi i varje fall stannar kvar i skolmiljön. 

MER LÄSNING:

Senaste nytt på Netflix

När kommer Riverdale säsong 6?

Det är inte bara tempot i serien som rör sig fort framåt utan också själva produktionen. På blott fyra år har man hunnit med fem säsonger. Det är ännu inte känt när serien drar igång nästa inspelning, men det är långt ifrån omöjligt att vi får se Riverdale säsong 6 redan under 2021. Inspelningsdatum får vi mer om under de kommande månaderna.

Filmtopp håller dig uppdaterad om produktionen.

Gör också Filmtopps quiz om Riverdale:

För mer läsning --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL