Premiären för Harry & Meghan närmar sig – se Netflix-trailern

Premiären för Harry & Meghan närmar sig – se Netflix-trailern

  • Netflix
Filmtopp
01 december 2022 kl. 19:12

"A Netflix Global Event"

Netflix dokumentära miniserie "Harry & Meghan" närmar sig. Nu har streamingtjänsten släppt en officiell teaser-trailer som ger oss en första inblick i vad som har hänt bakom stängda dörrar.

Få par genom historien har hamnat under det brännande strålkastarljuset på samma sätt som Meghan Markle och prins Harry, hertig av Sussex. Det okonventionella parets varje steg har synats i sömmarna av medierna sedan innan deras förlovning 2017. Det ledde till skriverier som blåste upp både det ena och det andra till storskaliga skandaler och började närmast likna en häxjakt. Situationen blev till slut ohållbar, vilket ledde till att paret tog ett kontroversiellt steg tillbaka från sina roller inom det brittiska kungahuset.

I en kommande, påkostad miniserie på Netflix väljer Harry och Meghan nu att bjuda in till vad som hänt bakom stängda dörrar för att ge sin syn på saken. Dokumentärserien, som går under namnet Harry & Meghan kommer att inkludera aldrig tidigare visat material och låter dem ge sitt perspektiv på deras kärlekshistoria, hemlighetsmakeriet under dess början och utmaningarna kommit i deras väg.

Än så länge finns inget annonserat premiärdatum för vad streamingjätten kallar för ett "Netflix Global Event", men att lanseringen närmar sig har vi fått bevis på genom den officiella teaser-trailer som har släppts.

– När insatserna är så här höga, är det inte mer logiskt att höra vår berättelse från oss, hörs Megan Markle säga i trailern, som också visar henne i tårar framför kameran.

"Harry & Meghan" regisseras av tvåfaldigt Oscarsnominerade Liz Garbus och kommer att bestå av totalt 6 avsnitt.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL