Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Tiger King: The Doc Antle Story

Premiär för Tiger King: The Doc Antle Story på Netflix

  • Netflix
Carl-Christian Frunck | Nyhet
03 december 2021
Carl-Christian Frunck | Nyhet
03 december 2021

Förra året åtalades Doc Antle för djurplågeri

Den 10 december är det premiär för en dokumentärfilm på Netflix om Mahamayavi Bhagavan, mer känd som Doc Antle. Han var djurtränare och drev den privata djurparken Myrtle Beach Safari i South Carolina.

Sagan om Tigerkungen fortsätter, efter att den andra säsongen nyligen hade premiär är det nu dags för ett nytt kapitel. Denna gången står nästa excentriska person i center.

Dokumentärfilmen som heter Tiger King: The Doc Antle Story består av tre avsnitt och är regisserad av Rebecca Chaiklin och Eric Goode. De har undersökt den chockerande sanningen om Doc Antles djurälskade verksamhet. Förra året åtalades Doc Antle för handel med vilda djur och djurplågeri efter en utredning av Virginias justitieminister.

Doc Antle ägde också en privat djurpark som heter Myrtle Beach Safari som ligger South Carolina i sydöstra USA. I filmserien Tiger King: The Doc Antle Story framträder vittnen som berättar och delar med sig sina berättelser om övergrepp och hot som placerade Doc Antle i toppen av näringskedjan.

Dokumentärserien Tiger King: The Doc Antle Story har premiär på Netflix den 10 december.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL