Premiär för The Kingdom säsong 2 på Netflix

Premiär för The Kingdom säsong 2 på Netflix

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad kl. 09:42 | Publicerad 22 mars 2023 kl. 02:00

Vår argentinska favoritserie är tillbaka

Den framgångsrika argentinska kriminalserien "The Kingdom" är tillbaka på Netflix med nya avsnitt. Säsong 2 av "The Kingdom" har premiär i sin helhet i dag, den 22 mars.

Den andra säsongen av den politiska kriminalserien The Kingdom har hittat till Netflix. The Kingdom är en argentinsk produktion som skildrar kampen mellan det onda och det goda med en politisk inramning.

Serien tar vid när en presidentkandidat i Argentina blir mördad och hans vicepresidentkandidat kliver in för att ta hans plats i valkampanjen. Den nya kandidaten är inte enbart en politisk figur utan också en välkänd tv-predikant. Det ska dock snart visa sig att den religiösa mannen inte alltid är så helig i sina handlingar.

Premiär för The Kingdom säsong 2 på Netflix
Foto: Marcos Ludevid / Netflix.

The Kingdom säsong 2 – premiär på Netflix

När den andra säsongen av The Kingdom nu har premiär på Netflix är det predikanten som sitter vid makten. Men allt går inte smärtfritt för honom. Tvärtom ser han ut att vara ute på riktigt tunn is – men utan några planer på att ta ett kliv tillbaka.

Netflix har annonserat att säsong 2 av The Kingdom också kommer att vara den sista. Till skillnad från den första säsongen som bestod av åtta avsnitt, kommer den avslutande säsongen endast att utgöras av sex avsnitt.

"The Kingdom" beskrivs av Netflix som en politisk thrillerserie från Argentina. Seriens andra och avslutande säsong finns att streama från och med den 22 mars.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL