Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för Swap shop säsong 1 på Netflix

Premiär för Swap Shop säsong 1 på Netflix

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 november 2021

Ny realityserie på streamingtjänsten

"Swap Shop" är Netflix nya realityserie – och hela den första säsongen finns nu tillgänglig att avnjuta på streamingtjänsten.

Netflix fortsätter sin satsning på realityserier. Senast ut bland deras produktioner i kategorin är Swap Shop, som är baserat på ett radioprogram med samma namn. I småstaden Rogersville, Tennessee är radioprogrammet Swap Shop omåttligt populärt. Måndag till fredag i snart 70 år har lyssnare kunnat ringa in till programmet för att sälja, köpa eller byta sina privata ägodelar. 

LÄS OCKSÅ: Tv-svepet – veckans hetaste premiärer

I Netflix realityserie får vi följa några av radioprogrammets mest hängivna följare, som mer eller mindre gjort det till sin livsstil att jaga den bästa dealen med hjälp av Swap Shop. De medverkande i serien jagar alla nästa pryl som de kan putsa till och sälja med vinst, eller som passar in i deras unika samlingar. Eftersom det är många som gör samma sak är det ständigt en kamp mot klockan för att lyckas vara den som nyper åt sig det som annonserats i radioprogrammet.

Från bilar till serietidningar och vidare till läskiga clowner – de medverkande i Swap Shop samlar på både det ena och den andra, men de kan aldrig vara helt säkra på vilket skick det är i förrän de är på plats.

Hela den första säsongen av "Swap Shop" består av 6 avsnitt och finns nu att streama på Netflix.

KOLLA IN: Allt om reality på Filmtopp

NÄSTA ARTIKEL